Gerb. pareiškėjai,

Vadovaudamiesi Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2020 m.  kovo 14 d. nutarimu Nr. 207 „DĖL KARANTINO LIETUVOS RESPUBLIKOS TERITORIJOJE PASKELBIMO“, informuojame: kad Pasvalio rajono vietos veiklos grupė iki kovo 27 dienos (arba iki tol, kol tęsis karantinas) veiks NUOTOLINIU BŪDU (el. paštu, telefonu). Kontaktai: VPS ADMINISTRAVIMO VADOVĖ Helena Simonaitienė, Mob. +370 655 60408, El. paštas: helenavvg@pasvalys.lt arba VPS VIEŠŲJŲ RYŠIŲ SPECIALISTĖ / VPS ADMINISTRATORĖ Greta Gesevičienė, Mob. +370 655 60306, El. paštas: gretavvg@pasvalys.lt. Bendrasis VVG telefonas (8 451) 54 035

Visi pareiškėjai, projekto vykdytojai ir kiti interesantai bus konsultuojami ir darbas su jais tęsiamas telefonu bei kitomis elektroninėmis ryšio priemonėmis. Dėl visų iškylančių klausimų skambinkite ir rašykite individualiai

Kadangi į savivaldybės patalpas įeiti galima tik esant neatidėliotinai situacijai, pasirūpinus savo ir aplinkiniu saugumu INFORMUOJAME, KAD:

norintiems paraiškas pateikti anksčiau negu kovo 30 d., jos bus priimamos iš anksto susiderinus telefonu. Prašome prieš 1 d. skambinti Tel. Nr. +370 655 60306 ir susiderinti konkretų susitikimo laiką su VVG administracijos darbuotoju.

Iškilus klausimams dėl įgyvendinamų projektų veiklų stabdymo, rekomenduojame vadovautis bendrais Valstybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centro, LR Vyriausybės sprendimais ir rekomendacijomis.

Tikimės visų tarpusavio supratimo ir bendradarbiavimo!

Parašykite komentarą