Tikriausiai jau keletui pareiškėjų teko girdėti šį programėlės pavadinimą ir net su ja susidurti. Dabar ir kuo toliau, tuo dažniau yra naudojama ši „NMA agro” programėlė. Dažniausiai NMA atstovai ją naudoja atlikdami patikras vietoje pas pareiškėjus, vertindami mokymus ir kt.
Nuo šiol Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA) svetainėje galite rasti specialią skiltį, skirtą mobiliajai programėlei „NMA agro“.

Kam skirta NMA Agro programėlė?

  • Mažinant įstaigų apsilankymus ūkiuose ir projektų įgyvendinimo vietose, suteikti paramos gavėjams galimybę patiems pranešti NMA, Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai, Valstybinei augalininkystės tarnybai, VšĮ „Ekoagros“, Valstybinei saugomų teritorijų tarnybai, Aplinkos ministerijai apie atliktas veiklas ar problemas, susijusias su skirtos paramos įsipareigojimais.
  • Padedant ūkininkams efektyviau ūkininkauti, suteikti galimybę sudaryti tikslesnius tręšimo ir laistymo planus, tiksliau prognozuoti būsimą derliaus kiekį bei jo kokybę.
  • Užtikrinant ES ir Lietuvos paramos skaidrumą, suteikti galimybę visiems Lietuvos gyventojams pranešti apie asmenų, gaunančių ar pretenduojančių gauti ES ir Lietuvos paramą žemės ūkiui, kaimo plėtrai ir žuvininkystei, piktnaudžiavimo parama atvejus, netinkamai prižiūrimus laukus ir kitus pažeidimus.
Kviečiame apsilankyti ir rasti naudojimosi instrukciją www.nmaagro.lt.
Informacija iš https://www.nma.lt/

Parašykite komentarą