2021 m. lapkričio 24 d. organizuojamas nemokamas renginys “Gerovė ir lyčių lygybė: Kodėl? Kas? Kaip?” Pasvalio vietos bendruomenei, į kurį kviečiame seniūnus bei seniūnaičius, seniūnijų darbuotojus, jaunimo, NVO ir bendruomenių atstovus.

Renginio metu bus diskutuojama, ar moterys ir vyrai skirtingi, kuo skiriasi, kaip (ar) tai lemia profesinius ir asmeninius pasirinkimus, gyvenimo trukmę, pensijos dydį, santykių kokybę su artimaisiais. Esminis klausimas – ar gerovės valstybė įmanoma be moterų ir vyrų lygybės? Taip pat aptarsime, kokias teises ir pareigas kiekvienas turime kaip darbuotojai. Gautas žinias ir įžvalgas galėsite panaudoti tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime.

Renginio trukmė – 5 val. Renginio programa ir kita aktuali informacija.

Dalyvių lauks maitinimas bei bus išduoti pažymėjimai.

Registruotis į renginį prašome el. pašto adresu info@kontraktas.lt nurodant savo vardą ir pavardę, pareigas, instituciją, kuriai atstovaujate, spec. poreikius maistui (jeigu tokių turite) bei savo el. paštą ir tel. Nr.

 

Atkreipiame dėmesį, kad siekiant užtikrinti renginio dalyvių ir lektorių saugumą kviečiame registruotis asmenis, kurie renginio metu paprašyti galėtų parodyti galiojantį Galimybių pasą.

 

Parašykite komentarą