Mieli Socialinės iniciatyvos bičiuliai,

Pasibaigus Kalėdų ir Naujųjų metų sutikimo šurmuliui Socialinės iniciatyvos komandos vardu noriu Jus pakviesti į 5-uosius Jubiliejinius Pasvalio jaunimo apdovanojimus’21, kurie vyks sausio 7 d. 18 val. Pasvalio kultūros centro Baltojoje salėje.

Šie Pasvalio jaunimo apdovanojimai įpatingi. Europos Sąjunga ir LR Seimas 2022 metus paskelbė Europos ir Lietuvos jaunimo metais. Jaunimo metai suteikia galimybę atkreipti visuomenės dėmesį į jaunimo situaciją ir jaunimo problemas Lietuvoje, inicijuoti diskusijas ir tinkamų sprendimų priėmimą bei palengvinti jaunimo įsitvirtinimo procesą Lietuvoje. Jaunimo reikalų departamentas skatina jaunimo ir jaunimui skirtus renginius ir iniciatyvas organizuoti ir šią progą minėti visus metus. Panevėžio apskrityje Pasvalio jaunimo apdovanojimai – pirmasis renginys „atidarantis” jaunimo metų renginių maratoną. Renginio metu taip pat bus apdovanoti ilgalaikę Jaunimo savanoriškos tarnybos (JST) programą Pasvalio rajone 2021 m. sėkmingai baigę savanoriai.

Maloniai kviečiame sudalyvauti ir smagiai praleisti laiką

 

KVIETIMAS

 

Renginyje bus filmuojama ir forografuojama.

Dėl COVID grėsmės renginyje galioja LR SAM ir NVSC nustatyti rekalavimai. Renginyje gali dalyvauti tik galimybių pasus turintys asmenys.

 

 

Informacija iš VšĮ „Socialinė iniciatyva” http://sini.lt/

Parašykite komentarą