Startuoja nauja elektroninė parduotuvė

Baigiantis gegužei pradės veikti nauja tinklalapio www.kaimasinamus.lt versija, o senoji bus išjungta. Ūkininkai, gamintojai, amatininkai bei įvairių paslaugų tiekėjai kaime gali jungtis jau dabar ir pasiekti savo klientus visiškai nemokamai. El.parduotuvę administruoja VšĮ kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra („Litfood“).

„Iki šiol didžiausias dėmesys buvo skirtas maisto gamintojams, tačiau naująją tinklalapio versiją papildėme ne maisto produktais bei kaime teikiamomis paslaugomis, – sako „Litfood“ atstovai, administruojantys www.kaimasinamus.lt platformą. – Dabar nusipirkti prekes bei paslaugas bus galima ir naudojant elektroninius atsiskaitymus bei paštomatus, kurjerius“.

 Platformoje www.kaimasinamus.lt vietos ūkininkų užauginta produkcija parduodama be tarpininkų (tiesiai iš ūkio). Tokie produktai yra šviežesni, natūralesni nei atvežti iš Ispanijos ar dar toliau. Smulkaus verslo užauginti, pagaminti produktai yra aukštesnės kokybės nei masinės gamybos prekės. Jie išskirtiniai ir unikalūs, pagaminti su meile.

Ūkininkai bei gamintojai, norintys prekiauti ir būti matomi naujoje el.parduotuvėje, turėtų registruotis jau DABAR adresu – https://kindev.cpd.lt/. Primename, kad dabartinė www.kaimasinamus.lt versija kartu su dabar joje esančiais prekybininkais bus uždaryta, o nuo gegužės pabaigos platforma dirbs kaip ELEKTRONINĖ PARDUOTUVĖ tik su naujai užsiregistravusiais tiekėjais.

Į ką atkreipti dėmesį ir kokius veiksmus atlikti, norint tapti naujos elektroninės parduotuvės dalimi:

Trumpai, pvz. Facebook vartotojams:

Jau netrukus – gegužės pabaigoje – startuos nauja Kaimasinamus.lt elektroninė parduotuvė!🛒

Naujojoje parduotuvės versijoje rasite ne tik šviežiausios, tiesiai iš ūkių atkeliaujančios, produkcijos🍅🥬: taip pat galėsite įsigyti ne maisto produktų bei kaime teikiamų paslaugų.

❗️Ūkininkai bei gamintojai, norintys prekiauti naujojoje platformoje, turėtų registruotis jau DABAR. Visus registracijos žingsnius rasite nuorodoje

👉https://bit.ly/3941gzi

Foto ir nuoroda į mūsų puslapyje skelbtą informaciją:

https://www.litfood.lt/naujienos/startuoja-nauja-elektronine-parduotuve.html

 

Parašykite komentarą