Kviečiame 2020 m. birželio 13-14 dienomis į kaimo turizmo sodybą „Tatulos Vingis“, kur vyks seminaras „Gamtos ir pirčių tradicijų galia – Tau, šeimai ir verslui!”.

Preliminari programa.

Pirtininkų seminarus, teorinę ir praktinę dalį ves oficialus atstovas Europai ir Baltijos šalims nuo International Federation of sporting soaring IFSS, iniciatorius ir įkūrėjas daugelio pirties ir SPA mokyklų Lietuvoje ir Rusijoje, meistras, mokytojas ir įkūrėjas Baltic Steam Bath – SPA school, pirties SPA ir masažo patirtis 29 metai – Vladas Jokubauskas.

Dalyvių skaičius ribotas, todėl registruokitės tikrai norintys ir galbūt savo ateitį siejantys su pirtininko amatu.

Tikslinė grupė: moterys, bedarbiai, pensininkai, neįgalūs asmenys, skurdą ir skurdo riziką patiriančios šeimos ir daugiavaikės šeimos.

Į mokymus registruotis numeriu: +370 698 14356 arba el. paštu: raubonys@gmail.com 

MOKYMAI ORGANIZUOJAMI LEADER TARPTAUTINIO BENDRADARBIAVIMO PROJEKTO „PIRČIŲ TRADICIJŲ GALIA – TAU, ŠEIMAI IR VERSLUI“

Informuojame, kad visuomenės informavimo tikslu seminaro metu bus fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Šio renginio nuotraukos ir vaizdo įrašai bus skelbiami renginio organizatorių, Pasvalio rajono savivaldybės administracijos interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse. Plačiau apie asmens duomenų tvarkymą galite sužinoti kreipdamiesi į organizatorius.

Parašykite komentarą